Uklanjanje bora botoxom i hijaluronskim filerima

 

Uživajte u svojoj ljepoti u svim životnim razdobljima. Pomoći ćemo vam da suptilno pomladite svoje lice, istaknete putenost svojih usana i svježinu lica te zadržite prirodan izgled.

Većina bora na posljedica su pokreta mišića odgovornih za mimiku lica. Te se bore starenjem povećavaju, licu daju umoran izgled i osobi često čine starijom nego što doista jest. Kozmetički preparati poput raznih krema na takve bore nemaju utjecaj te je neinvazivno uklanjanje bora na licu sve prihvatljiviji način pomlađivanja i povratka svježine lica.

Uklanjanje bora oko očiju i usana, asimetrije, ožiljci i nedostatak volumena usana, nadoknađuju se neinvazivnim bezbolnim estetskim korekcijama kao što su apliciranje hijaluronske kiseline i Botox. Obje metode zadržavaju prirodne konture lica, revitaliziraju i hidratiziraju kožu te obnavljaju njene stanice.

Botoxom onemogućujemo nabiranje kože na području primjene, čime lokalizirano uklanjamo bore, sprječavamo produbljivanje postojećih te nastajanje novih.

U slučaju izuzetno dubokih bora, kako bi se postigao željeni učinak, uz tretman Botoxa preporuča se i tretman hijaluronskom kiselinom. Aplicirana u obliku filera, hijaluronska kiselina potpuno je prirodan način za uklanjanje bora na licu. Budući da se ona nalazi u našoj koži i zglobovima, organizam je prihvaća kao svoj vlastiti dio. Hijaluronskim filerima najčešće se popunjavaju već formirane bore u cilju pomlađivanja, no danas se sve češće koriste i kao prevencija bora kod osoba starijih od 25 godina.

Pregled i tretman s ciljem uklanjanja bora započinju razgovorom i upoznavanjem vaših želja i očekivanja. Tek nakon detaljne analize lica, predlažemo vam najbolji tretman kojim ćemo doći do željenog rezultata.

Oba tretmana su brza i bezbolna. Traju svega desetak minuta, a pacijent se odmah po završetku može nesmetano vratiti svakodnevnim obavezama.

Rezultati dobiveni primjenom Botoxa i hijaluronske kiseline su privremeni; zahvat je potrebno ponoviti otprilike nakon šest mjeseci.

BOTOX

Mladenačka svježina, prirodnost i njegovan izgled, postižu se jednostavnim, bezbolnim i neinvazivnim zahvatom aplikacije Botoxa u ciljane dijelove mišića lica odgovornih za nastanak bora.

Botox je prirodni pročišćeni protein koji se dobiva iz bakterije Clostridium botulinum.

Sintetički pripravak u optimalnim se dozama aplicira u dio mišića te privremeno blokira njegov rad, čime uklanja bore koje nastaju djelovanjem tog mišića. Djelovanje Botoxa je lokalizirano samo na dijelove mišića na koje je apliciran.

Najčešće se koristi za korekciju:

– horizontalnih i vertikalnih bora čela
– bora između obrva
– sitnih bora u području očiju (“bore smijalice”)
– bora u području nosa
– sitnih bora u području usana
– neravnina na bradi
– bora vrata

APLIKACIJA BOTOXA

Anestezija pri ovom zahvatu nije potrebna jer je aplikacija Botoxa gotovo bezbolna.
Malom iglicom botox se aplicira u željene mišiće. Tretman cijelog lica traje oko 10 minuta.

UČINAK BOTOXA

Djelovanje Botoxa postupno se počinje uočavati 72 sata nakon aplikacije. Lice djeluje prirodno, svježe, mlađe i odmorenije. Botox ublažuje crte lica, čime se postiže mladenački i njegovan izgled. Kod osoba srednje i starije starosne dobi, postiže se učinak pomlađivanja od 8 do 10 godina. Kod mlađih osoba s izraženom mimikom, uklanjanje bora na čelu i oko očiju uklonit će umoran, zabrinut ili namršten izraz lica i vratiti svježi izgled.

 

Botox ne može ukloniti sitne bore nastale zbog starosti ili bore na koži nastale sunčanjem jer ta vrsta bora nije povezana s kontrakcijom mišića lica.

Učinak Botoxa je prolazan, a njegovo trajanje je od tri do šest mjeseci. Ipak, kod ponovljenih tretmana, djelotvornost je dugotrajnija. Tretman je moguće ponavljati neograničen broj puta u odgovarajućim vremenskim razmacima.

 

Obratite nam se za savjet već kod pojave prvih bora kako biste, uz pomoć naših stručnjaka, spriječili nastajanje novih i produbljivanje već postojećih.

 

Pravilnim tretmanima očuvajte svoj mladenački izgled i svježinu!

 

Konzultacije sa dr. Milenovićem možete dogovoriti pozivom na naš broj telefona ili slanjem emaila.
Radujemo se Vašem dolasku.

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.