Smile design

 

U dizajnu osmijeha, detalji čine razliku između dobrog i savršenog.

Bez obzira na njegu koju posvećujemo zubima i redovite preglede, s godinama zubi prirodno poprimaju tamniju boju. K tome, mogu biti nepravilni, oštećeni, a ponekad i nedostaju, a estetska stomatologija jedini je način na koji, u tom slučaju, možemo doći do željenog «hollywoodskog» osmijeha.

U Centru Fabris stvorit ćemo taj osmijeh, a zahvaljujući vrhunskim programima za dizajn osmijeha (smile design), već u samom početku vidjet ćete kakvim će osmijehom rezultirati naša terapija.

Program će vam omogućiti uvid u proces kreiranja oblika i boje vaših novih zuba te uvid u konačan rezultat prije laboratorijske izrade. I vi sami uključeni ste u proces stvaranja, a sukladno vašim željama, idealima estetike i specifičnim karakteristikama vašeg lica, naši će stručnjaci dizajnirati vaš novi osmijeh.

 

To uključuje ljuskice za zube i zubne krunice od vrhunskih materijala kao što je zirkon keramika, zubne proteze, ugradnju zubnih implantata i izbjeljivanje zuba, ali i neinvazivne estetske korekcije, aplikaciju hijaluronske kiseline i Botox, kojima ćemo vam pomoći da suptilno pomladite svoje lice, istaknete putenost usana, naglasite ljepotu osmijeha i pritom zadržite svoj prirodan izgled.

Naš dentalni centar uspješno korigira i gummy smile ili gingivalni osmijeh.

Riječ je o osmijehu prilikom kojeg se naglašeno vidi zubno meso. Ponekad je mikrokirurškim zahvatima potrebno reducirati količinu zubnog mesa, a narušenu estetiku možemo riješiti i Botox tretmanom kojim ćemo suptilno regulirati razinu podizanja gornje usnice.

Sve metode i korekcije brze su i bezbolne, a rezultat je vaš idealan prirodni osmijeh kakav ste oduvijek željeli.

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.