BIOMET 3i

 

Svjetski lider u proizvodnji stomatoloških proizvoda Premium kvalitete i jedna od vodećih tvrtki na području oralne rekonstrukcije. Ova američka tvrtka, sa sjedištem na Floridi, pionir je u razvoju bioloških implantata. Sofisticirana arhitektura njihovih implantata na nano razini omogućuje izvrsno srastanje s kostima i zdravlje mekanog tkiva. Novi standardi u kvaliteti i inovacijama koje je postavio BIOMET 3i, primili su brojna svjetska priznanja i opisani su u brojnim znanstvenim publikacijama. Izuzetno smo ponosni što vam u Centru Fabris možemo ponuditi BIOMET 3i proizvode superiorne kvalitete, koji već gotovo 30 godina u potpunosti rješavaju dentalne probleme pacijenata diljem svijeta, a čija izdržljivost jamči da ćete u svom novom osmijehu uživati doživotno.

Biomet-3i

Više na: biomet3i.com

NOBEL BIOCARE

 

Nobel Biocare jedan je od vodećih svjetskih proizvođača dentalnih implantata te CAD/CAM (computer-aided design / computer-aided manufacturing) individualizirane protetike. Temelji tvrtke postavljeni su još 1978. godine u Švedskoj, kada je tvrtka Bofors započela suradnju s “ocem moderne dentalne implantologije” – poznatim znanstvenikom Per-Ingvarom Brånemarkom, koji je 1952. godine otkrio proces oseointegracije (srastanje kosti i titana). Nobel Biocare, u obliku u kojem ga danas poznajemo, osnovan je 2002. godine, a sjedište ima u švicarskom gradu Klotenu, u blizini Züricha. Od tada, svojim inovativnim i regenerativnim proizvodima, milijunima pacijenata diljem svijeta nudi sigurna i pouzdana rješenja za nedostajuće zube i poboljšava kvalitetu njihovih života.

Nobel-logo

Više na: nobelbiocare.com

S.G.S. DENTAL

 

Švicarska tvrtka S.G.S. Dental jedan je od europskih lidera u dentalnoj implantologiji, a njihovi sofisticirani, znanstveno utemeljeni proizvodi, zadovoljavaju standarde kvalitete prestižnog kluba ISO 9001 na području medicinskih implantata. Vrhunske S.G.S. titanske implantate, diljem Europe i svijeta koriste stotine tisuća zadovoljnih pacijenata.

SGS-implants

Više na: sgs-dental.com

 

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.