O nama – Fabris team

Više od 35 godina iskustva. Više od 15 000 uspješno ugrađenih implantata. Više od 3500 savršenih osmijeha.

Vođeni strašću prema radu i umjetnosti, u idealnom spoju tradicije i iskustva te svježeg pogleda na svijet, u Centru Fabris stvaramo jedinstveni koncept stomatologije i estetike u službi zdravlja, ljepote i kvalitete življenja.

Vrhunska usluga, luksuzne dodatne pogodnosti i povoljne cijene u našem centru idu ruku pod ruku, a pacijentima jamčimo potpuno individualiziran pristup te ugodno i bezbolno iskustvo liječenja.

U Dentalnom centru Fabris smatramo da stomatološka terapija mora biti nadogradnja vašeg životnog stila, a ne odricanje od zadovoljstava. U našem centru vas, stoga, čekaju i dodatne vrijednosti poput luksuznog interijera, concierge usluge te brojnih drugih ekskluzivnih pogodnosti naših partnerskih wellness centara.

Dr. Davor Fabris, dr. med. dent.

Jedan je od vodećih stručnjaka za implantologiju u Hrvatskoj, a već 35 godina u svakom pojedinom radu nameće imperative estetike i vrhunske kvalitete. Vizija savršenog osmijeha dostupnog svima vodi ga i kroz svakodnevni humanitarni rad. Dr. Fabris prvi je, naime, u Hrvatskoj pokrenuo stomatološko liječenje prilagođeno osobama s posebnim potrebama, u privatnoj praksi.

Već 35 godina, estetika i vrhunska kvaliteta imperativi su koje riječki stomatolog dr. Fabris nameće u svakom pojedinom radu, a kontinuirana edukacija diljem svijeta, praćenje inovacija i njihovo stvaranje, učinili su ga jednim od vodećih stručnjaka za implantologiju u Hrvatskoj.

Dugogodišnji je član najveće svjetske implantološke organizacije (ICOI) te International Team for Implantology (ITI). Tijekom dugogodišnje plodne karijere, kontinuirano se educirao u Njemačkoj, Italiji i Nizozemskoj, a sudionik je i svjetskih implantoloških kongresa i radionica.

Dr. Davor Fabris rođen je u Rijeci 1956. godine.

Djetinjstvo je proveo u Sudanu i Ženevi, gdje je završio dio osnovnoškolskog obrazovanja. Nakon završetka Prve Riječke Hrvatske Gimnazije, svoju strast prema prema humanitarnom radu, ali i medicini i estetici odlučio je ujediniti u Studiju stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Diplomirao je 1980. godine.

Nakon završetka studija, iskustvo je, među ostalim, stjecao kao stomatolog u Hitnoj službi Rijeka.

Ubrzo je otvorio privatnu ordinaciju, tada jednu od rijetkih u regiji, koja je prerasla u Centar dentalne medicine Sušak, a danas u Dentalni implantološki i estetski centar Fabris.

U slobodno vrijeme bavi se motociklizmom, skija i jedri, a veliki je ljubitelj putovanja i umjetnosti.

Vizija dr. Fabrisa jest savršen osmijeh koji je dostupan zaista svima, a ta ga misao vodi i kroz svakodnevni humanitarni rad. Naime, dr. Fabris prvi je u Hrvatskoj pokrenuo stomatološko liječenje prilagođeno osobama s posebnim potrebama, u privatnoj praksi.

Ana Fabris, dr. med. dent.

Specijalistica je oralne kirurgije u Klinici za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju Kliničke bolnice Dubrava. Kao stručnjakinja za kirurgiju i estetsku dentalnu medicinu, nameće visoke kriterije znanjem, perfekcionizmom te dugogodišnjim radom pod mentorstvom oca.

Strast prema umjetnosti, estetici i stomatologiji dr. Fabris naslijedila je od oca, uz kojeg od studentskih dana uči i razvija poslovanje na temelju najviših standarda kvalitete.

Kontinuirano se usavršava na vodećim svjetskim kongresima i školama te neprestano prati inovacije u kirurgiji koje joj otvaraju nove mogućnosti u terapiji i estetici te vjestinu da s užitkom pristupi i najzahtjevnijim slučajevima.

Dr. Ana Fabris rođena je 1981. godine u Rijeci.

Od rane mladosti, kao i tijekom školovanja u Prvoj Riječkoj Hrvatskoj Gimnaziji, educira se u internatima u Velikoj Britaniji. Upisuje Studij medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci te svojim uspjehom osigurava mogućnost upisa i na Studij stomatologije.

Dr. Ana Fabris velika je ljubiteljica gastronomije, glazbe, umjetnosti i arhitekture, uživa u putovanjima i upoznavanju drugih kultura.

U slobodno vrijeme bavi se free climbingom, skija i jedri.

Dr. Ana Fabris specijalistica je oralne kirurgije u Klinici za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju Kliničke bolnice Dubrava i razvija se u smjeru kirurgije i estetske dentalne medicine, u kojoj nameće visoke kriterije znanjem, perfekcionizmom i dugogodišnjim radom pod mentorstvom oca.

Suradnici

Stomatologija je znanost koja uključuje rad s pacijentima različitog psihičkog i fizičkog stanja i različitih dobnih skupina. Mnogi pacijenti, zbog svoje osnovne bolesti, spadaju u skupinu rizičnih pacijenata te je zbog zahtjevnosti pojedinih stomatoloških zahvata važno prevenirati moguće komplikacije te oformiti stručni tim suradnika.

Naši suradnici vrhunski su stručnjaci iz područja anesteziologije, interne medicine i psihijatrije.

Naša je kvaliteta prepoznata i certificirana

Posjedujemo ISO 9001 certifikat za sustav upravljanja kvalitetom u obavljanju estetske stomatologije i implantologije, protetike, oralne kirurgije i ostalih usluga koje nudimo.

ISO 9001 svakom našem pacijentu jamči poštivanje najviših standarda poslovanja, fokus na pacijenta i visoko individualiziran pristup, učinkovitost, vrhunski menadžment te neprestano usavršavanje.

ISO-9001-Bureau-Veritas-

Luksuzno ne znači i nedostižno!

Stomatološke usluge koje nudimo dostupne su po cijenama uobičajenim u Hrvatskoj te su i do 70% niže od cijena u Italiji, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji.

Zahvaljujući bodovima skupljenima kroz Klub vjernosti, luksuzne pogodnosti koje nudimo možete dobiti potpuno besplatno!

 

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.