O nama – Fabris team

Više od 35 godina iskustva. Više od 15 000 uspješno ugrađenih implantata. Više od 3500 savršenih osmijeha.

Vođeni strašću prema radu i umjetnosti, u idealnom spoju tradicije i iskustva te svježeg pogleda na svijet, u Centru Fabris stvaramo jedinstveni koncept stomatologije i estetike u službi zdravlja, ljepote i kvalitete življenja.

Vrhunska usluga, luksuzne dodatne pogodnosti i povoljne cijene u našem centru idu ruku pod ruku, a pacijentima jamčimo potpuno individualiziran pristup te ugodno i bezbolno iskustvo liječenja.

U Dentalnom centru Fabris smatramo da stomatološka terapija mora biti nadogradnja vašeg životnog stila, a ne odricanje od zadovoljstava. U našem centru vas, stoga, čekaju i dodatne vrijednosti poput luksuznog interijera, concierge usluge te brojnih drugih ekskluzivnih pogodnosti naših partnerskih wellness centara.

Dr. Davor Fabris, dr. med. dent.

Jedan je od vodećih stručnjaka za implantologiju u Hrvatskoj, a već 35 godina u svakom pojedinom radu nameće imperative estetike i vrhunske kvalitete. Vizija savršenog osmijeha dostupnog svima vodi ga i kroz svakodnevni humanitarni rad. Dr. Fabris prvi je, naime, u Hrvatskoj pokrenuo stomatološko liječenje prilagođeno osobama s posebnim potrebama, u privatnoj praksi.

Već 35 godina, estetika i vrhunska kvaliteta imperativi su koje riječki stomatolog dr. Fabris nameće u svakom pojedinom radu, a kontinuirana edukacija diljem svijeta, praćenje inovacija i njihovo stvaranje, učinili su ga jednim od vodećih stručnjaka za implantologiju u Hrvatskoj.

Dugogodišnji je član najveće svjetske implantološke organizacije (ICOI) te International Team for Implantology (ITI). Tijekom dugogodišnje plodne karijere, kontinuirano se educirao u Njemačkoj, Italiji i Nizozemskoj, a sudionik je i svjetskih implantoloških kongresa i radionica.

Dr. Davor Fabris rođen je u Rijeci 1956. godine.

Djetinjstvo je proveo u Sudanu i Ženevi, gdje je završio dio osnovnoškolskog obrazovanja. Nakon završetka Prve Riječke Hrvatske Gimnazije, svoju strast prema prema humanitarnom radu, ali i medicini i estetici odlučio je ujediniti u Studiju stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Diplomirao je 1980. godine.

Nakon završetka studija, iskustvo je, među ostalim, stjecao kao stomatolog u Hitnoj službi Rijeka.

Ubrzo je otvorio privatnu ordinaciju, tada jednu od rijetkih u regiji, koja je prerasla u Centar dentalne medicine Sušak, a danas u Dentalni implantološki i estetski centar Fabris.

U slobodno vrijeme bavi se motociklizmom, skija i jedri, a veliki je ljubitelj putovanja i umjetnosti.

Vizija dr. Fabrisa jest savršen osmijeh koji je dostupan zaista svima, a ta ga misao vodi i kroz svakodnevni humanitarni rad. Naime, dr. Fabris prvi je u Hrvatskoj pokrenuo stomatološko liječenje prilagođeno osobama s posebnim potrebama, u privatnoj praksi.

Ana Fabris, dr. med. dent.

Specijalistica je oralne kirurgije u Klinici za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju Kliničke bolnice Dubrava. Kao stručnjakinja za kirurgiju i estetsku dentalnu medicinu, nameće visoke kriterije znanjem, perfekcionizmom te dugogodišnjim radom pod mentorstvom oca.

Strast prema umjetnosti, estetici i stomatologiji dr. Fabris naslijedila je od oca, uz kojeg od studentskih dana uči i razvija poslovanje na temelju najviših standarda kvalitete.

Kontinuirano se usavršava na vodećim svjetskim kongresima i školama te neprestano prati inovacije u kirurgiji koje joj otvaraju nove mogućnosti u terapiji i estetici te vjestinu da s užitkom pristupi i najzahtjevnijim slučajevima.

Dr. Ana Fabris rođena je 1981. godine u Rijeci.

Od rane mladosti, kao i tijekom školovanja u Prvoj Riječkoj Hrvatskoj Gimnaziji, educira se u internatima u Velikoj Britaniji. Upisuje Studij medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci te svojim uspjehom osigurava mogućnost upisa i na Studij stomatologije.

Dr. Ana Fabris velika je ljubiteljica gastronomije, glazbe, umjetnosti i arhitekture, uživa u putovanjima i upoznavanju drugih kultura.

U slobodno vrijeme bavi se free climbingom, skija i jedri.

Dr. Ana Fabris specijalistica je oralne kirurgije u Klinici za maksilofacijalnu i oralnu kirurgiju Kliničke bolnice Dubrava i razvija se u smjeru kirurgije i estetske dentalne medicine, u kojoj nameće visoke kriterije znanjem, perfekcionizmom i dugogodišnjim radom pod mentorstvom oca.

Suradnici

Stomatologija je znanost koja uključuje rad s pacijentima različitog psihičkog i fizičkog stanja i različitih dobnih skupina. Mnogi pacijenti, zbog svoje osnovne bolesti, spadaju u skupinu rizičnih pacijenata te je zbog zahtjevnosti pojedinih stomatoloških zahvata važno prevenirati moguće komplikacije te oformiti stručni tim suradnika.

Naši suradnici vrhunski su stručnjaci iz područja anesteziologije, interne medicine i psihijatrije.

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.