Neinvazivna metoda pomlađivanja lica – nekirurški lifting

 

Silhouette Soft predstavlja novi koncept pomlađivanja lica, novu tehnologiju face liftinga. Ova metoda već je dokazala svoju efektivnost, a među prvima u regiji primjenjuje ju i doc.dr.sc. Aleksandar Milenović. Pacijentice doktora Milenovića, osim klasičnih kirurških zahvata (faceliftinga, blefaroplastike i sl.) te neinvazivnih metoda (aplikacija filera), imaju mogućnost koristiti ovu inovativnu metodu koju je on uspješno aplicirao na hrvatskim pacijenticama.

Silhouette Soft sastoji se od resorptivnih niti za estetske korekcije kože glave i vrata. Pruža trenutan, ali prirodan efekt podizanja lica, progresivan oporavak prirodnog kolagena. Procedura traje svega 30 minuta i to pod lokalnom anestezijom, a nema ni rezova. Nakon procedure vrlo je brz povratak profesionalnom i društvenom životu, a efekt traje do 18 mjeseci.

 

Silhouette Soft nastao je u Silhouette Beauty laboratoriju u Europi. Već je dokazao svoju efektivnost u tri godine uspješnog korištenja na području Azije, a proizvodi se u SAD-u. Proizveden je od polilaktične i glikolne kiseline. Ove komponente se potpuno apsorbiraju unutar 18-24 mjeseca.

Radi se o novoj tehnologiji s dvojakim učinkom. Lifting i regenaracijski učinak postiže se uz pomoć Silhouette Soft konaca koji se tokom vremena razgrađuju i apsorbiraju. Metoda je razvijana 6 godina, uz iskustva s neapsorbirajućim suturama s konusima u rekonstruktivnoj i estetskoj kirurgiji.

 

Kako djeluje?

Silhouette Soft je jedini proizvod na tržištu koji kombinira ova dva koraka:

Prvi korak je podizanje za trenutne, a opet diskretne rezultate. Čim se završi s tretmanom, doktor je u stanju redefinirati željeno područje, stežući i podižući tkivo zahvaljujući dvosmjernim i razgrađujućim koncima.

Drugi korak je podizanje volumena za postepene i prirodne rezultate. Reapsorpcija aktivne supstance, polilaktične kiseline, pomaže koži u obnavljanju kolagena i na taj način dodatno poboljšava izgled tretiranog područja.

Što je s procesom?

Tretman može biti izvršen u samo trideset minuta, pod lokanom anestezijom, u ordinaciji. Tretman treba provoditi doktor koji je educiran za Silhouette Soft šavove. Može biti potrebno jedan ili više šavova, ovisno o tretiranom području. Može koristiti kao samostalan tretman ili u kombinaciji s filerima i botulinum toxinom.

Koja područja se mogu tretirati?

Konture lica (linija čeljusti, obrazi), obrve, vrat.

Zašto je metoda tako inovativna?

 

  • daje trenutačan, ali prirodan podižući efekt
  • vrši progresivan oporavak prirodnog kolagena
  • tretman traje 30 minuta pod lokalnom anestezijom u liječničkoj ordinaciji
  • nije potrebno raditi rez
  • brzi je povratak svakodnevnim aktivnostima
  • sastojci su potpuno apsorbirajući
  • mlohavost u čeljusnoj regiji, vrat, obrazi te spuštene obrve mogu biti korigirani
  • učinak traje do 18 mjeseci

 

Konzultacije sa dr. Milenovićem možete dogovoriti pozivom na naš broj telefona ili slanjem emaila.
Radujemo se Vašem dolasku.

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.