Naši estetski zahvati

 

Znanstveni pristup ljepoti nit je vodilja doc.dr.sc. Aleksandra Milenovića, jednog od vodećih hrvatskih maksilofacijalnih kirurga s bogatim međunarodnim iskustvom. Zahvaljujući znanstvenom pristupu, inzistiranju na posljednjim znanstvenim dostignućima i najnovijim trendovima, doc.dr.sc. Milenović u svom je radu razvio prepoznatljiv rukopis i već je godinama neprikosnoveni autoritet i jedan od najtraženijih stručnjaka u području estetske i plastične kirurgije. Ovo je samo kap u moru njegovih izvanrednih zahvata.

Oblikovanje usana

 

Slučaj 1: Pacijentica se obratila nezadovoljna tankim, nedefiniranim i izuzetno suhim usnama. Doc.dr.sc. Aleksandar Milenović odlučio se za aplikaciju filera kako bi postigao volumen, povećao donju i gornju usnu, a postignuta je i hidratacija usana jer je korišten filer iz refresh linije.

Slučaj 3: Pacijentica srednih godina poželjela je ukloniti bore oko usana i pomladiti područje tog dijela lica. Aplikacijom gustih čestica filera postignut je voluminozan, ali prirodan izgled koji ne remeti sklad lica i ima izuzetan anti age učinak. Filerima su tretirane i nazolabijalne bore.

Uklanjanje bora

 

Slučaj 1. Pacijentica se obratila u kliniku Fabris nezadovoljna opuštenom kožom i borama oko očiju. Tražila je nekirurško anti age rješenje. Aplikacijom botoksa doc.dr.sc. Milenović uklonio je bore oko očiju te podignuo obrve, a vrećice ispod očiju ublažio je aplikacijom filera. Rezultat je znatno mlađi izgled.

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.