Estetski medicinski  tretmani lica neinvazivnim metodama

 

S današnjim znanjima iz estetskog pomlađivanja u samo je nekoliko trenutaka moguće napraviti veliku promjenu koja izgleda posve prirodno i zdravo.

Neinvanzivnim metodama naš tim vrši zahvate estetskog oblikovanja usana, uklanjanja bora i nekirurškog pomlađivanja koji vam u vrlo kratkom vremenu podaruju skrivenu ljepotu koju ste možda zaboravili da je postojala u vama.

Gubitak volumena i sjaja usana posljedica su gubitka elastičnosti koje se događa zbog starenja i dehidracije, a smanjeni volumen može biti i prirođena morfologija tkiva usana. Bez obzira na razlog, povećanje usana danas je sve češća metoda suptilnog pomlađivanja lica. Aplikacijom filera postižu se očaravajući anti-age efekti koji usnama daju pun i optimizirajući volumen. Nježno su i moćno sredstvo pomlađivanja, ne samo na usnama nego i na čitavom licu.

Na donjoj fotografiji možete vidjeti estetsko oblikovanje usana. S lijeve strane su dva primjera prije zahvata, a s desne poslije zahvata.

Silhouette Soft je neinvazivna metoda kojom se vrlo nježnim zahvatom postižu rezultati slični kao i kod kirurškog faceliftinga. Aplikacijom niti (konaca) stvara se snažan anti-age efekt. Zahvat klijentima omogućava svjež izgled, a istovremeno potiče proizvodnju vlastitog kolagena, što rezultira efektom podizanja te regeneracije kože glave i vrata.

Inovativnosti Silhouette Softa su da traje samo 30 minuta pod lokalnom anestezijom u liječničkoj ordinaciji. Korigirani mogu biti mlohavost u čeljusnoj regiji, vrat, obrazi te spuštene obrve. Nije potrebno raditi rezove na licu i sastojci su potpuno apsorbirajući. Poslije toga je brz povratak svakodnevnim aktivnostima, a učinak traje do 18 mjeseci.

Na lijevoj je strani primjer prije zahvata, a na desnoj poslije njega.

Naš tim zajedno s brojnim suradnicima omogućit će Vam izgled o kojem ste dugo sanjali!

Konzultacije možete dogovoriti pozivom na naš broj telefona ili slanjem emaila.
Radujemo se Vašem dolasku!

 

Detaljnije o neinvazivnim metodama

Oblikovanje usana

Oblikovanje usana više ne zahtjeva bolne rezove, šavove i ožiljke nakon zahvata. Tretman je sada bezbolan, jednostavan i dostupan svima, a oblikovanje usana i održavanje oblika dio su svakodnevne kozmetike lica….
Saznajte više

Nekirurški facelift – Silhouette Soft

Silhouette Soft predstavlja novi koncept pomlađivanja lica, novu tehnologiju face liftinga. Ova metoda već je dokazala svoju efektivnost, a među prvima u regiji primjenjuje ju i doc.dr.sc. Aleksandar Milenović. Pacijentice doktora Milenovića….Saznajte više

Uklanjanje bora

Uklanjanje bora oko očiju i usana, asimetrije, ožiljci i nedostatak volumena usana, nadoknađuju se neinvazivnim bezbolnim estetskim korekcijama kao što su apliciranje hijaluronske kiseline i Botox…
Saznajte više

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.