High tech dentalna oprema i materijali

 

Dugovječnost i kvaliteta naših radova uvjetovani su znanjem naših stručnjaka, ali i vrhunskim materijalima te sofisticiranom tehnologijom američkih, švicarskih, japanskih i njemačkih proizvođača.

 

Radioviziograf.

Digitalni sustav za snimanje zuba. Pacijent je izložen do 10 puta nižem zračenju nego kod klasičnog RTG uređaja. Slika se kroz nekoliko sekundi pojavljuje na ekranu, na kojem ju je moguće povećati uz pomoć posebnog senzora.

Radioviziograf je dentalna oprema koja nam omogućava da pacijentu pokažemo sve što vidimo i objasnimo mu nalaze.

Intraoralna kamera. Naše su ordinacije opremljene intraoralnim kamerama, uređajima koji omogućuju detaljan uvid u najskrivenije zakutke usne šupljine. Slika je prikazana na ekranu, pa pacijent ima mogućnost izravno vidjeti sve što vidi i stomatolog. Uz pojašnjenje terapije, pacijent ima potpuni uvid u liječenje i može steći veće povjerenje u svog stomatologa, što vodi kvalitetnijoj suradnji. Swiss

Piezon Master 600. Ova oprema za uklanjanje kamenca koristi više od 20 ultrazvučnih nastavaka koji služe za piezon metodu – od scalinga (metoda linearnih oscilacija), parodontne terapije do preparacije kaviteta i endodoncije.

Apex Locator – Morita

Namijenjen je za strojnu obradu s apex lokatorom. Brzina okretaja 100 – 5000 u minuti. Ova stomatološka oprema objedinjuje vrhunsku preciznost bez obzira na vlažnost kanala, praćenje instrumenata u kanalu te detaljnu obradu.

EMS Swiss Master Light

Ovi sistemi postavljaju nove standarde u kvaliteti i sigurnosti.

Master Light koristi se za :

  • Fotopolimerizaciju dentalnih materijala za ispunu zuba
  • Izbjeljivanje zuba

Master Light prenosi energiju svjetlosti na materijal za ispunu zuba ili sam zub. Količina energije koju Master Light prenosi na objekt čini ga najmoćnijim aparatom na tržištu, koji omogućuje najkraće vrijeme aplikacije, a istodobno najmanje zagrijavanje zubnog tkiva. Postupak izbjeljivanja podijeljen je u 6 serija od koje svaka traje samo 24 sekunde i vrši se u jednom posjetu.

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.