Dentalni turizam s 5 zvjezdica

 

Stomatološka terapija i estetika nadogradnja su, a ne odricanje od vašeg životnog stila.

Postoji li, stoga, bolje mjesto za provesti odmor sa stilom od Hrvatske, «zemlje tisuću otoka», poznate po nevjerojatnim prirodnim ljepotama, šarmantnim domaćinima te hrani i vinima koja oduševljavaju i najveće hedoniste?

Zahvaljujući izuzetno povoljnom položaju, regija Istre i Kvarnera već gotovo 180 godina privlači turiste iz čitave Europe i na dlanu im nudi sve blagodati autentičnog Mediterana.

U takvom okruženju, u Centru Fabris već 35 gradimo našu uspješnu priču zdravstvenog turizma, zahvaljujući kojoj je u našim ordinacijama stvoreno više od 3500 savršenih osmijeha.

Dentalni turizam na kakvom inzistiramo ne temelji se na masovnosti, već na ekskluzivnosti, privatnosti, krajnje individualiziranom pristupu i kvaliteti.

Sve to dolazi po uobičajenoj cijeni stomatoloških usluga u Hrvatskoj koje su i do 70% niže od cijena u Italiji ili Velikoj Britaniji.

Za vrijeme vaše stomatološke terapije, uživajte na prekrasnim plažama smaragdnog otoka Raba ili otoka Krka, «srca Kvarnera»; istražite netaknutu prirodu Gorskog kotara, prošećite vinogradima i živopisnim gradićima Istre, posjetite poznate nacionalne parkove, uživajte u kulturnoj ponudi i ljepotama Opatijske rivijere ili otkrijte bogatu kulturnu baštinu Rijeke, jedne od prijestolnica moderne hrvatske glazbe i kulture.

 

Prema vašim željama i potrebama, organizirat ćemo vam smještaj u vilama, apartmanima ili hotelima, a concierge, koji vam je na usluzi 24 sata, pobrinut će se da sve vaše potrebe za vrijeme terapije budu zadovoljene.

 

Na putu do zdravlja i savršenog osmijeha, uživajte u organiziranim gastro-enološkim putovanjima diljem regije te u hedonističkim tretmanima koji će osvježiti vaš duh i tijelo.

 

Zahvaljujući bodovima skupljenima kroz Klub vjernosti, luksuzne pogodnosti koje nudimo možete dobiti besplatno!

 
Dijelom kluba vjernosti postajete već samom registracijom ili rezervacijom termina za prvi pregled, a pojedine pogodnosti kreću odmah.

Već pri registraciji ili rezervaciji termina, Centar Fabris poklanja vam poklon-bon u iznosu od 1800 kn koji uključuje:

  • prvi individualizirani pregled
  • RTG
  • stručnu analizu stanja
  • konzultacije sa stručnjacima i specijalistima tima Fabris
  • izradu plana terapije

Dentalni turizam kakvim se bavimo usmjeren je na ekskluzivnu uslugu, privatnost i krajnje individualizirano iskustvo, što pacijentima jamči iznimnu ugodnost putovanja i liječenja.

Osim toga, našim su pacijentima dostupne i dodatne usluge poput concierge usluge dostupne 24 sata te mnogobrojne luksuzne pogodnosti Kluba vjernosti.

 

Garancija vrhunske kvalitete!

 

Centar Fabris član je ekskluzivne certificirane obitelji ISO 9001 koja jamči poštivanje najviših standarda poslovanja, visoko individualiziran pristup pacijentu te neprestano usavršavanje.

Prestižni certifikat kvalitete ISO 9001 posjedujemo u području estetske stomatologije i implantologije, protetike i oralne kirurgije.

Pitajte nas!

Započnite vaše putovanje
prema savršenom osmijehu već danas!
Javite nam se s pitanjima, prijedlozima ili komentarima.
Naši stručnjaci odgovorit će vam u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime*

Vaša e-mail adresa*

Vaš broj telefona

Vaš Grad*

Vaša poruka*

Imate li RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit.